Hae tästä blogista

tiistai 12. helmikuuta 2019

Jumalan tahdon mukainen sananvapaus ja lainsäädäntö

Sananvapaus on kaikille ihmisille kuuluva oikeus puhua tai viestiä Jumalan tahdon mukaisella tavalla julkisesti ja kenenkään estämättä. Jumalan tahdon mukaisen sananvapauden harjoittaja toimii rakkaudellisesti ja totuudellisesti. Kaikilla on velvollisuus toimia Jumalan tahdon mukaisesti eli tehdä vanhurskaus. Kenelläkään ei ole oikeutta toimia Jumalan tahdon vastaisesti eli tehdä syntiä.

Jumalan tahdon mukainen sananvapaus on erityisesti vapautta julistaa julkisesti Jumalan sanaa, saarnata evankeliumia, tuomita synti, nuhdella syntisiä, kehottaa ja lohduttaa. Se on vapautta ilmaista, etsiä, välittää ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja ajatuksia suullisesti, kirjallisesti tai millä tahansa muulla keinoin, kunhan näin ei tehdä syntiä. Vaikka syntiset tekevät paljon syntiä sanoin, teoin ja ajatuksin ja vaikka Jumala ei välittömästi rankaise heitä synnistä, omantunnon nuhtelua lukuun ottamatta, jollei se ole paatunut, ei kenelläkään silti ole oikeutta tehdä syntiä. Ihmiskunnan historian parhaita Jumalan tahdon mukaisen sananvapauden harjoittajia olivat Vanhan testamentin profeetat, Johannes kastaja, Jeesus Nasaretilainen sekä hänen apostolinsa.

Meillä ihmisillä on sellaisia ja vain sellaisia oikeuksia ja velvollisuuksia, jotka ovat Jumalan tahdon mukaisia. Ne oikeuksiksi tai velvollisuuksiksi ihmisten tunnustamat asiat, jotka eivät ole Jumalan tahdon mukaisia, eivät ole oikeuksia eivätkä velvollisuuksia. On siis selvää, että yhteiskunnan lakien tulee olla Jumalan tahdon mukaisia, jotta ne olisivat yksilöitä moraalisesti sitovia. Nykyisen yhteiskuntamme lainsäädäntö on yksilöitä moraalisesti sitova siltä osin kuin se on Jumalan tahdon mukainen. Jumalan tahdon vastaisia lakeja ei tule noudattaa, vaan ne pitää kumota ja säätää uudet Jumalan tahdon mukaiset lait.

Kohtuvauvojen murhaaminen abortissa on törkein jumalattomuus ja vääryys useimpien länsimaiden lainsäädännössä. Jumala siunatkoon kaikkia niitä maailman maita, joiden lainsäädäntö suojelee kohtuvauvoja, Euroopan maista Andorraa, Maltaa, San Marinoa, Liechtensteinia ja Puolaa. Ihmisalkiot ja ihmissikiöt ovat kohtuvauvoja.

Suomi tarvitsee Jumalan tahdon mukaisen perustuslain, joka tunnustaa ja julistaa sen totuuden, että se Jeesus, joka apostolit julistivat ja josta on kirjoitettu Uudessa testamentissa, on Kristus, Herra ja elävän Jumalan Poika ja että Jeesuksella Kristuksella on kaikki valta taivaassa ja maan päällä, perustuslain, joka muun muassa suojelee syytöntä ihmiselämää hedelmöityshetkestä luonnolliseen kuolemaan ja rankaisee Pyhässä Raamatussa ilmoitetun Isän, Pojan tai Pyhän Hengen pilkkaamisesta. ”Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi, myös maan päällä niin kuin taivaassa.”

Muokkasin tekstiä 23.9.2020 jKr.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti