Hae tästä blogista

tiistai 26. marraskuuta 2019

Jumalan luoma sukupuoli

Häiriöt, jotka liittyvät kokemukseen omasta sukupuolesta, ovat lisääntyneet valtavasti nuorten keskuudessa 2010-luvulla, käsitykseni mukaan ehkä eniten vuosien 2015–2019 aikana. Mielestäni tässä on kyse pahojen henkien synnyttämästä ilmiöstä ja muoti-ilmiöstä, jonka seuraukset ovat pahoja. Jos olet Jeesuksen nimen ja veren suojassa, olet suojassa kaikilta saastaisilta ilmiöitä eikä pahoilla hengillä ole valtaa sinun elämääsi. Jumalan tarkoittama miehisyys ja naiseus on elämän arvokkaimpia asioita.

Mikä on ihminen?

Ihminen on Jumalan kuvaksi luotu olento, jolla on yksi sielu, yksi ruumis ja yksi sukupuoli. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät (1. Moos. 1:27). Mies on Jumalan kuva ja kunnia. Nainen on miehen kunnia. (1. Kor. 11:7.)

Mikä on sukupuoli?

Käsitykseni mukaan ihmisen sukupuoli on Jumalan luoma pysyvä ja muuttumaton sielun ja ruumiin ominaisuus. Mieheksi luotuna saat iloita siitä, että olet mies. Naiseksi luotuna saat iloita, että olet nainen. Sukupuoli on Jumalan lahja.
        Sinun sukupuolesi määräytyi sikiämisesi hetkellä isäsi siittiösolun sisältämän sukupuolikromosomin perusteella. Jos sait isältäsi Y-kromosomin, niin olet XY-mies. Jos sait isältäsi X-kromosomin, niin olet XX-nainen. Jos syntymäsi yhteydessä sinulla todettiin penis, niin synnyit mieheksi. Jos sinulla todettiin häpy, niin synnyit naiseksi. Läpi historian jokaisen ihmisen sukupuoli on voitu todeta syntymän yhteydessä, ellei kyse ole ollut eräästä harvinaisesta kehityshäiriöstä, jota nykyään kutsutaan intersukupuolisuudeksi. Ihmisen sukupuoli ei muutu elämän aikana, sitä ei voi muuttaa eikä sitä saa yrittää muuttaa.
        Tiesitkö, että jokaisella ruumiisi solulla on sukupuoli? Sukupuolesi on kirjoitettu jokaiseen soluusi. Jokainen ruumiisi solu päästä varpaisiisi todistaa, että olet joko XY-mies tai XX-nainen. Olet siis joko mies tai nainen jokaisen solusi voimalla. Aamen.

Montako sukupuolta on olemassa?

Kaksi: miessukupuoli ja naissukupuoli. Mikäli ihmisille valehdellaan ja he uskovat, että sukupuolia olisi olemassa enemmän kuin kaksi, niin se on omiaan synnyttämään lapsille ja nuorille hämmennystä, ahdistusta ja sukupuolikokemuksen häiriöitä.

Entä, jos henkilön kokemus omasta sukupuolestaan ei vastaa hänen ruumiinsa sukupuolta?

Silloin henkilöllä on sukupuolikokemuksen häiriö. Vika on hänen kokemuksessaan, ei hänen ruumiissaan. Sairaanhoidollisissa aineistoissa noin 80 %:ssa tapauksista lapsuudenaikainen voimakaskin samaistuminen vastakkaiseen sukupuoleen katoaa nuoruusikään tultaessa [1]. Tutkimuksissa on todettu, että murrosiän kokemukset sukupuoli-identiteetin epäselvyyksistä ovat valtaosin ohimeneviä [2].

Miten yleistä on intersukupuolisuus?

Noin 0,018 % vauvoista eli yksi vauva noin 5555:stä täyttää intersukupuolisuuden tarkemman määritelmän, joten intersukupuolisuus on hyvin harvinaista [3]. Tällöin intersukupuolisuudella tarkoitetaan tilaa, jossa vauvaa ei voida luokitella joko pojaksi tai tytöksi hänen sukupuolielintensä ulkonäön perusteella tai jossa vauvan sukupuolielinten ulkonäkö poikkeaa hänen kromosomiensa mukaisesta sukupuolesta.

Voidaanko ihmisen ruumiin sukupuolta korjata tai vaihtaa?

Sukupuolielimiä voidaan yrittää korjata, jos niissä on jokin vika tai ne ovat epämuodostuneet. Normaalisti kehittyneen ihmisen ruumiin sukupuoli ei voi olla rikki, joten on järjetöntä puhua sen korjaamisesta. Ihmisen mieli ja sukupuolikokemus sen sijaan voi olla rikki, jolloin hän tarvitsee hoitoa, huolenpitoa ja oman sukupuolen vahvistamista. Sukupuolta ei voida muuttaa, koska ihmisen perimä, geenit, määräävät sukupuolen. Sukupuolielinten amputoiminen lääketieteen keinoin ei muuta ihmisen sukupuolta, vaan rikkoo hänen terveen ruumiinsa. Tällainen teko on hirveä kauhistus. Mieshormonin, testosteronin, syöttäminen naisen elimistöön ainoastaan tekee naisesta erittäin epänaisellisen naisen, ja naishormonin, estrogeenin, syöttäminen miehen kehoon ainoastaan tekee miehestä erittäin epämiehekkään miehen.

Onko ihmisen sielulla sukupuoli?

Uskon, että on. Raamatun perusteella on luonnollista ajatella, että koska on olemassa miehen ruumis, niin on myös olemassa miehen sielu, ja koska on olemassa naisen ruumis, niin on myös olemassa naisen sielu. Jumalan sana todistaa, että maailman lopussa tapahtuu kuolleitten ylösnousemus, jossa kuolleet herätetään eloon. Niille, jotka ovat eläessään tehneet hyvää, se on elämän ylösnousemus, ja niille, jotka ovat tehneet pahaa, se on tuomion ylösnousemus (Joh. 5:28,29). Ne, jotka pääsevät elämän ylösnousemukseen, saavat kirkastetun ylösnousemusruumiin (1. Kor. 15:42–44, Fil. 3:21). Tämä merkitsee sitä, että Jumala joutuu luomaan kuolleiden sieluille uuden ruumiin, koska vanha ruumis on maatunut ja tuhoutunut haudassa. Epäilemättä Jumala luo miesten sieluille miehen ruumiin ja naisten sieluille naisen ruumiin riippumatta siitä, mitä näille ruumiille oli tapahtunut heidän eläessään tai kuolemansa jälkeen.

Voiko ihminen syntyä väärään ruumiiseen?

En usko, että voi. Yhtä vähän kuin valkoihoinen ihminen voi syntyä tummaihoisen ihmisen ruumiiseen, tai yhtä vähän kuin suomalainen voi syntyä kiinalaisen ruumiiseen, niin yhtä vähän mies voi syntyä naisen ruumiiseen tai nainen miehen ruumiiseen. Ihminen voi tosin kokea tai kuvitella syntyneensä väärään ruumiiseen, mutta tällöin on kyse sukupuolikokemuksen häiriöstä, mielenterveyden ongelmasta.
        Väite ihmisen syntymisestä väärään ruumiiseen on epämääräinen. Millä tavalla ihminen voisi syntyä väärään ruumiiseen? Ovatko ihminen ja ihmisen ruumis jotenkin eri asioita? Mikä väitteen esittäjän mielestä on se ruumiista erillinen ”ihminen”, joka voisi syntyä väärään ruumiiseen? Ihmisen sielu se ei ainakaan voi olla, koska Jumala ei luo miehen sielua naisen ruumiiseen eikä naisen sielua miehen ruumiiseen, kuten olen osoittanut seuraavassa kysymyskohdassa.
        Erilaisia mielenterveyden ongelmia, mielisairauksia ja harhaisia tiloja on olemassa suuri määrä, eikä voida ajatella, että ihmisen sukupuolikokemus olisi alue, jolla mielenterveyden ongelmia ei voisi esiintyä. Ei voida ajatella, että sukupuolikokemus, joka ei vastaa ihmisen ruumiin sukupuolta, olisi terve kokemus. Sen sijaan voidaan todeta, että kyse on harhaisesta kokemuksesta, koska se ei vastaa ihmisen ruumiillista todellisuutta. Tällaisista harhaisista kokemuksista kärsivät tarvitset tukea ja hoitoa, jotta he oppisivat rakastamaan sitä sukupuolta, jonka he jo sikiämisensä hetkellä ovat saaneet ja jonka heidän kromosominsa määräävät, sitä sukupuolta, jonka Jumala on heille luonut.
        Jos ihmisille valehdellaan ja he laajassa määrin uskovat, että ihminen voisi syntyä väärään ruumiiseen, niin joillekin lapsille ja nuorille  tällaisen valheen opetus voi synnyttää sitkeän sukupuolikokemuksen häiriön, joka puolestaan voi johtaa hänet hakeutumaan sellaisiin lääketieteellisiin puoskarointeihin, joissa hänen terveet sukupuolielimensä tai rintansa amputoidaan, ts. rikotaan peruuttamattomasti. Ethän sinä, hyvä lukijani, omilla asenteillasi, sanoillasi tai teoillasi ole koskaan edistämässä tällaista hulluutta. Älä myöskään kiusaa niitä, jotka kärsivät sukupuolikokemuksen häiriöstä, vaan mahdollisuuksiesi mukaan auta heitä tervehtymään siitä.

Luoko Jumala joskus poika-alkiolle tytön sielun ja tyttöalkiolle pojan sielun?

En usko, että luo, koska tämä olisi ristiriidassa Jumalan olemuksen kanssa. Jumala ei ole hämmennyksen aiheuttaja, vaan paholainen on valehtelija ja hämmennyksen aiheuttaja. Jumala on hyvä, paholainen paha. Tällainen näkemys olisi myös ristiriidassa sen kanssa, että Jumala on itse kieltänyt naisia pukeutumasta miehen vaatteisiin ja miehiä naisen vaatteisiin, sillä jokainen, joka niin tekee, on Herralle kauhistus (5. Moos. 22:5). Niin ikään on vielä suurempi kauhistus, jos miehen tai naisen terveitä ruumiinosia ruvetaan lääketieteen keinoin amputoimaan tarkoituksena muka vaihtaa ruumiin sukupuolta.

Kehittyykö poikasikiön ruumiiseen joskus tytön aivot tai tyttösikiön ruumiiseen pojan aivot?

Käsitykseni mukaan ei. Ihmisen ruumiin kaikilla soluilla on sama sukupuoli, joka on joko XY-mies tai XX-nainen. En ole kuullut sellaisesta ihmisestä, jonka aivosolujen sukupuoli on eri kuin hänen muun ruumiinsa solujen sukupuoli.
        Mikäli ristiriitaisen sukupuolikokemuksen väitetään johtuvan siitä, että sikiölle on kehittynyt vastakkaisen sukupuolen aivot, niin käsitykseni mukaan kaksostutkimukset kumoavat tällaisen väitteen. Identtisillä kaksosilla on identtiset geenit ja niiden johdosta samanlaiset aivojen rakennusohjeet. Jos jommallekummalle sikiölle kehittyisi vastakkaisen sukupuolen aivot, näin pitäisi tapahtua myös toiselle, koska sikiöt ovat geneettisesti identtisiä. Näin ollen molemmat kaksosista vartuttuaan kokisivat ristiriidan aivojensa ja ruumiinsa välillä eli kokisivat syntyneensä vastakkaisen sukupuolen ruumiiseen. Todellisuudessa näin ei kuitenkaan tapahdu, vaan jos toinen kaksosista alkaa kokea ristiriitaa omasta sukupuolestaan, niin useimmissa tapauksissa toiselle heistä ei tällaista häiriökokemusta synny.
        Johtopäätös: Ristiriitainen sukupuolikokemus ei johdu ihmisen geeneistä eikä sikiölle kehity vastakkaisen sukupuolen aivoja. Ristiriitainen sukupuolikokemus on mielenterveyden häiriö tai sairaus, joka voi pahimmassa tapauksessa olla ihmiseen päässeen pahan hengen aiheuttama tila.

Oma sukupuoleni tuntuu minusta epämukavalta ja haluaisin olla (tai koen olevani) vastakkaista sukupuolta. Mitä teen?

Sinä olet sitä sukupuolta, joka todettiin syntymäsi yhteydessä. Opettele hyväksymään luonnolliset tosiasiat ja rakastamaan Jumalalta saamaasi sukupuolta. Jos todella koet olevasi vastakkaista sukupuolta, niin myönnä ensin itsellesi, että sinulla on sukupuolikokemuksen häiriö, mielenterveyden ongelma, joka suurella todennäköisyydellä menee ohi ajan mittaan. Pyydä vanhempiasi tukemaan sinua ja etsimään sinulle sellaista ammattiapua, joka tähtää sukupuolikokemuksesi tervehtymiseen. Tervehtymistäsi voi auttaa se, että tulet tietoiseksi niistä tekijöistä (vaikutteet, kokemukset, tapahtumat, perhesuhteet tms.), jotka ovat synnyttäneet sinulle sukupuolikokemuksen häiriön. Irtisanoudu sellaisista vaikutteista ja sellaista ihmistä, jotka omilla asenteillaan, sanoillaan ja teoillaan vahvistavat ja ruokkivat häiriökokemustasi internetissä, sosiaalisessa mediassa, kaveripiirissä tai muualla. Hakeudu sellaisten vaikutteiden ja ihmisen pariin, jotka tukevat sinua häiriökokemuksestasi tervehtymisessä.
Jos olet poika tai mies, mutta olet veltto ja vaikutat epämiehekkäältä tai naismaiselta, niin saatat kärsiä hypogonadismista eli liian alhaisesta mieshormoni- eli testosteronitasosta. Tämä voidaan hoitaa helposti testosteronin korvaushoidolla lääkärin kautta. Mikäli sinulla ei ole hypogonadismia, niin vahvista miehisyyttäsi luonnollisin keinoin, esimerkiksi lihas- tai voimaharjoittelulla. Voimaharjoittelu ja kehonrakennus lisäävät miehen testosteronitasoa ja tekevän hänen ulkoisesta olemuksestaan miehekkäämmän. Jos olet aiemmin harrastanut juopottelua, niin lopeta se, koska se on syntiä. Lisäksi alkoholin käyttö laskee miehen testosteronitasoa.  Miehekkyys on ennen kaikkea miehekästä käytöstä, joka on seurausta miehekkäästä asenteesta ja hengestä. Miehekäs mies on rohkea, rehellinen, jämäkkä, rakkaudellinen, hyvä, oikeamielinen – Jeesuksen kaltainen.
Jos olet tyttö tai nainen, mutta vaikutat epänaiselliselta tai poikamaiselta, niin saatat kärsiä liian alhaisesta naishormoni- eli estrogeenitasosta. Tämä voidaan hoitaa helposti estrogeenin korvaushoidolla lääkärin kautta. Mikäli sinulla ei ole estrogeenin vajausta, niin vahvista naiseuttasi kasvattamalla pitkät hiukset. Jos olet aiemmin harrastanut juopottelua, tupakointia tai meikkaamista, niin lopeta se. Juopottelu on syntiä ja täysin sopimatonta naiselle. Tupakointi on pienempi synti, mutta silti sopimatonta naiselle. Alkoholi, tupakointi, meikkien haitalliset kemikaalit ja rankka lihaksia kasvattava harjoittelu heikentävät naisen naisellisuutta eli tekevät naisista miesmäisempiä jo pelkästään sen takia, että ne lisäävät testosteronin ja vähentävät estrogeenin määrää naisen elimistössä. Hanki sen sijaan tytöille ja naisille sopiva harrastus. Naisellisuus on naisellista esiintymistä, joka on seurausta sävyisästä hengestä. Naisellinen nainen on sävyisä, hiljainen, herkkä, aito, viaton, vaatimaton, myötätuntoinen, hyväntekijä – Marian kaltainen.

Haluan päästä Jeesuksen nimen ja veren suojaan. Mitä minun pitää tehdä?

Kun olet Jeesuksen nimen ja veren suojassa, olet suojassa kaikilta saastaisilta ilmiöitä eikä pahoilla hengillä ole valtaa sinun elämääsi. Päästäksesi Jeesuksen nimen ja veren suojaan, kehotan sinua toimimaan seuraavien ohjeiden mukaisesti:
  1. Käänny rukouksessa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen puoleen. Anna hänen totuutensa valaista sinun elämäsi. Jeesus tuntee sinun sydämesi.

  2. Jos tiedostat olevasi Isän Jumalan lapsi ja Herran Jeesuksen ystävä, niin olet ikionnellinen.

  3. Jos tiedostat olevasi kadotettu tai tarvitsevasi pelastusta, niin huuda avuksesi Herraa Jeesusta Kristusta, meidän pelastajaamme.

  4. Jos olet tehnyt vanhurskautta, sitä, mikä on Jumalan tahdon mukaista ja hyvää Jumalan edessä, niin kiitos, kunnia ja ylistys Jumalalle.

  5. Jos olet tehnyt syntiä, sitä, mikä on Jumalan tahdon vastaista tai pahaa Jumalan edessä, niin älä vaivu epätoivoon vaan tee parannus: Kadu syntejäsi. Tunnusta kaikki syntisi nimeltä mainiten rukouksessa Jeesukselle. Hylkää syntisi rukouksessa Jeesuksen edessä. Pyydä Jeesusta antamaan sinulle syntisi anteeksi.

  6. Jos sydämessäsi uskot, että Jeesus on Herra ja että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sano ääneen: ”Jeesus on Herra.”

  7. Lue Jeesuksen palvelijan, apostoli Johanneksen kirjoittama ilosanoma Jeesuksesta tai pyydä jotakuta lukemaan se sinulle. Pääset lukemaan sen tästä.

  8. Jos uskot, että Jeesus on Jumalan Poika ja ainoa tie Isän Jumalan luo, niin anna kastaa itsesi Jeesuksen Kristuksen nimeen. Kaste tapahtuu veteen upottamalla, ja kastajan tulee olla Jeesuksen palvelija. Valitettavasti tiedossani ei ole Jeesuksen palvelijaa, joka voisi kastaa sinut. Unohda siis kasteasia harkintasi mukaan toistaiseksi.

  9. Jos olet tehnyt syntiä jotakuta ihmistä vastaan, niin pyydä häneltä nöyrästi ja vilpittömästi anteeksi. Nöyrä ja vilpitön anteeksipyytäjä ei vaadi anteeksipyydettävää antamaan hänelle anteeksi, mutta iloitsee, jos tämä antaa anteeksi. Jos et sydämessäsi ole vilpittömästi pahoillasi, niin rukoile Jumalaa ja lue Pyhää Raamattua niin pitkän aikaa, että olet sydämessäsi vilpittömästi pahoillasi. Pyydä sitten anteeksi. Teeskennelty anteeksipyyntö olisi synti, eikä sellaista kukaan halua kuulla.

  10. Jos olet tehnyt syntiä valehtelemalla, petkuttamalla, varastamalla, tekemällä ilkivaltaa tai aiheuttamalla jotain muuta vahinkoa, niin mene, tunnusta tekosi, pyydä anteeksi ja korvaa aiheuttamasi vahingot.

Pysyäksesi Jeesuksen nimen ja veren suojassa elämäsi loppuun asti säilytä usko ja hyvä omatunto. Pysy hengellisesti valveilla ja rukoile aina. Pysy Jeesuksen lammaslaumassa. Suosittelen sinua aloittamaan Pyhän Raamatun lukemisen tässä järjestyksessä: Johanneksen evankeliumi, Pyhän Raamatun kolme ensimmäistä lukua, joissa kerrotaan luominen ja syntiinlankeemus, Apostolien teot, Ilmestyskirja, muut Evankeliumit, ja niin edelleen, kunnes olet lukenut koko Uuden testamentin. Johanneksen evankeliumin pääset lukemaan tästä. Jumalan sanan lukeminen Pyhästä Raamatussa ravitsee henkeäsi ja sieluasi.

Muokkasin tekstiä viimeksi 9. ja 18.2.2021 jKr, 31.10.2021 jKr.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti