Hae tästä blogista

lauantai 10. helmikuuta 2024

Asiaa Kiinasta, kommunismista ja koronasta

Kiinaa hallitseva kommunistipuolue pitää itseään suurena, mahtavana ja virheettömänä ja odottaa kansalaistensa pitävän puoluetta samassa arvossa. Kun maan terveysviranomaiset saivat joulukuussa 2019 vihjeitä siitä, että Wuhanissa voi olla puhkeamassa uusi vaarallinen kulkutauti, sopi se huonosti kommunistipuolueen ylläpitämään mielikuvaan omasta ylivertaisuudestaan. Ei siis ole ihme, että kommunistihallinto reagoi alussa kieltämällä koko asian. Ne lääkärit, jotka kulkutaudin varhaisvaiheessa yrittävät varoittaa muita ja jakaa tietoa havainnoistaan, joutuivat kommunistiviranomaisten vastatoimien kohteeksi: heitä uhkailtiin, heidän sosiaalisessa mediassa jakamiaan tietoja sensuroitiin, heitä vangittiin ja syytettiin huhujen lietsonnasta.

Kun joulukuun 2019 alussa 27 henkilöä joutui sairaalaan salaperäisen keuhkokuumeen johdosta, kahdeksan lääkäriä yritti varoittaa taudista virkaveljiään sosiaalisessa mediassa. Kun heidän viestinsä levisivät laajemmalle, ne sensuroitiin. Sen jälkeen paikallinen poliisi antoi lääkäreille suullisen varoituksen ja vaati heitä allekirjoittamaan lausuman, jossa he lupaavat olla enää ”lietsomatta huhuja”. Wuhanin terveyskomitea kertoi kulkutaudin puhkeamisesta julkisesti vasta 31. joulukuuta 2019.

Sen jälkeen kun kulkutauti oli jo karannut käsistä eikä asiaa enää voinut peitellä, Kiinan kommunistihallinto ryhtyi epäinhimillisiin rajoitustoimiin. Wuhanissa kerrostalojen ovia hitsattiin kiinni. Niitä, joiden uskottiin saaneen virustartunnan, suljettiin tilapäisiin ”sairaaloihin”. Näihin vankilamaisiin olosuhteisiin eristetyille ei annettu lääketieteellistä hoitoa, ja he saivat vain vähän ruokaa. Epäonnisimmat joutuivat olemaan eristyksissä kuolemaansa saakka.

Jos Kiinan hallinto olisi kulkutaudin varhaisvaiheessa tehnyt ripeitä ja järkeviä rajoitustoimia sekä kertonut tilanteesta ajantasaisesti ja totuudenmukaisesti maailmalle, kulkutaudin leviäminen maailmanlaajuiseksi olisi voitu välttää. Tällaisesta on kuitenkin turha haaveilla,  sillä pahalta, jumalattomalta, valehtelevalta ja itsepetoksen vallassa olevalta kommunistihallinnolta ei mitenkään voi odottaa Jumalan tahdon mukaista toimintaa, kunnollisuutta, reiluutta ja avoimuutta muita kohtaan.

Ateismi, kommunismi, natsismi ja islam ovat kaikki pahantekijöitä, koska ne vastustavat Jumalan totuutta, Jumalan sanan julistamista ja Jumalan tuntemista, joka on Jeesuksessa Kristuksessa.

Lähde: https://epochtimes.org.au/epaper/CCP-Virus-Special-Edition.pdf, sivut 2 ja 3. Viitattu 10.2.2024 jKr.
Tekstiä päivitetty 2.3.2024 jKr.