Hae tästä blogista

keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Totuuksia ihmisen sukupuolisuudesta ja eräistä seksuaalisista synneistä

1. Ihminen on Jumalan luoma olento, jolla on yksi ruumis, yksi sielu ja yksi sukupuoli.

Jos ihmisen kokemus omasta sukupuolestaan on ristiriidassa hänen ruumiinsa sukupuolen kanssa, niin hänellä on sukupuolikokemuksen häiriö. Tällaiset häiriökokemukset ovat epätoivottavia, niin kuin muutkin harhaiset mielen tilat tai mielenterveyden ongelmat. Tällaisista ongelmista kärsivät ihmiset tarvitsevat hoivaa ja tukea.

2. Ihmisen sukupuolta ei voida muuttaa.

Sukupuolielinten amputoiminen ei korjaa ihmisen sukupuolta, vaan rikkoo hänen terveen ruumiinsa. Sukupuolielimiä voidaan yrittää korjata, jos niissä on jokin vika tai ne ovat epämuodostuneet. Sinun sukupuoltasi ei voida vaihtaa eikä muuttaa, koska sukupuolesi on kirjoitettu kehosi jokaiseen soluun. Sikiämisesi hetkellä saamasi sukupuolikromosomit määräävät sukupuolesi. Olet joko XY-mies tai XX-nainen, ellei sinulla ole harvinaista kromosomipoikkeamaa. Sukupuolielinten tahallinen amputoiminen tai vastakkaisen sukupuolen hormonien syöttäminen ihmisen kehoon ei muuta hänen sukupuoltaan, vaan tekee hänestä kauhistuksen Jumalalle (ks. 5. Moos. 22:5).

3. Ihmisen sukupuoli määräytyy sikiämisen hetkellä ja todetaan syntymässä.

Huomaa, että ihmisen sukupuolta ei määritellä syntymässä, vaan se todetaan syntymässä.

4. Intersukupuolisuus on erittäin harvinaista.

Intersukupuolisuuden tarkemman määritelmän mukaan sen yleisyys on noin 0,018 %, joten se on erittäin harvinaista (lähde). Tällöin intersukupuolisuudella tarkoitetaan tilaa, jossa vauvaa ei voida luokitella joko pojaksi tai tytöksi hänen sukupuolielintensä ulkonäön perusteella tai jossa vauvan sukupuolielinten ulkonäkö poikkeaa hänen kromosomiensa mukaisesta sukupuolta. 0,018 % tarkoittaa, että yksi vauva 5555:stä täyttää intersukupuolisuuden määritelmän.

Ihmisen sukupuolesta olen kirjoittanut laajemmin täällä.

5. Sana ”seksuaalivähemmistöt” on ansa – älä lankea käyttämään sitä!

Sana ”seksuaalivähemmistöt” on ansa, koska

  • se antaa kaunistelevan nimen vääräseksuaalisen haureuden synnin harjoittajille. (Vääräseksuaalisella haureudella tarkoitan oman sukupuolen edustajaan kohdistuvaa haureutta.)
  • se totuttaa ihmisiä hyväksymään vääräseksuaalisen haureuden synnin.
  • se antaa saman nimen niille ihmisille, jotka kärsivät oman sukupuolen edustajiin kohdistuvista haureellisista tuntemuksista, ja niille riettaille, jotka harjoittavat haureutta oman sukupuolen edustajien kanssa.

Mitä mieltä olisit

  • juopoista, jotka naamioituvat ”nautinta-ainevähemmistöksi”?
  • huijareista, jotka naamioituvat ”liiketoimivähemmistöksi”?
  • pankkiryöstäjistä, jotka naamioituvat ”pankkiasiakasvähemmistöksi”?
  • merirosvoista, jotka naamioituvat ”merimiesvähemmistöksi”?
  • puskaraiskaajista, jotka naamioituvat ”puistovähemmistöksi” tai ”seksuaalivähemmistöksi”?
Mitä mieltä olet nyt miesten kanssa makaavista miehistä, jotka naamioituvat ”seksuaalivähemmistöksi”?

6. Käytä tarvittaessa sanoja, jotka kuvaavat sitä syntiä, johon syntinen syyllistyy, kuten ”vääräseksuaalisen haureuden harjoittaja”, ”miesten kanssa makaava mies” tai ”rietas”.


7. Sen, jolla on oman sukupuolen edustajiin liittyviä haureellisia ajatuksia tai tuntemuksia, tulee kääntyä niistä pois.

Jos haluat vapautua oman sukupuolesi edustajiin liittyvistä haureellisista ajatuksista tai tuntemuksista, niin huuda avuksesi meidän Herramme Jeesusta Kristusta. Sen jälkeen älä enää ajattele niitä. Tunnusta kaikki tekemäsi synnit nimeltä mainiten rukouksessa Jeesukselle. Kadu ja häpeä niitä. Rukoile Jeesusta antamaan syntisi anteeksi ja pelastamaan sinut. Rukouksen jälkeen sano: ”Jeesus on Herra.”

Uskosi vahvistumiseksi on tärkeää, että aloitat Pyhän Raamatun lukemisen. Lue ensimmäisenä Johanneksen evankeliumi, sitten Pyhän Raamatun kolme ensimmäistä lukua, joissa kerrotaan luominen ja syntiinlankeemus, sitten Apostolien teot ja Ilmestyskirja ja niiden jälkeen joku muu evankeliumi, ja niin edelleen, kunnes olet lukenut koko Uuden testamentin. Johanneksen evankeliumin pääset lukemaan tästä.

Jos sinulla on sellaisia kavereita, jotka ovat johtamassa sinua lankeemukseen, niin irtisanoudu heistä. Jos mahdollista, hakeudu sellaisen ihmisten pariin, jotka tukevat sinua Jumalan tahdon mukaiseen elämään. Irtisanoudu sellaisista vaikutteista sosiaalisessa mediassa, internetissä ja muualla, jotka olisivat johtamassa sinua lankeemukseen. Lopeta syntisten muotilehtien lukeminen sekä syntisten televisio-ohjelmien ja elokuvien katsominen. Varo myös sanoma- ja aikakauslehtiä, koska niissä vaikuttaa usein väärä henki.

8. Riippumatta siitä, mitä maallinen lainsäädäntö sanoo, samaa sukupuolta olevilla pareilla ei ole oikeutta esiintyä perheenä eikä kasvattaa lapsia.

Pieni lapsi on mukautuvainen olento, joka pyrkii sopeutumaan huoltajiensa järjestämiin olosuhteisiin. On aikuisten vastuulla, ettei lapsia anneta kasvatettavaksi riettaisiin ja luonnonvastaisiin olosuhteisiin, koska muuten myös kasvavan lapsen ajattelu mukautuu riettauteen. Samaa sukupuolta olevien parien pysyvätkään suhteet eivät koskaan nauti perheen asemaa Jumalan silmissä, joten näiden riettaiden parien esiintyminen perheenä ei ole hyväksyttävää.

9. Sateenkaari on Jumalan antama liiton merkki, eikä sitä saa häpäistä tekemällä siitä seksuaalisen riettauden tunnusmerkkiä.

Kutsumalla samaa sukupuolta olevien parien väitettyjä perheitä sateenkaariperheiksi halvennetaan sateenkaata, Jumalan luomaa liiton merkkiä. Sateenkaaresta ei saa tehdä seksuaalisen riettauden tunnusmerkkiä.

Sateenkaari on liiton merkki Jumalan ja maan välillä. Sateenkaari on sen ikuisen liiton merkki, jonka Jumala teki itsensä ja kaikkien maapallolla elävien olentojen välille vedenpaisumuksen jälkeen. Jumala teki sateenkaaren sen merkiksi, etteivät vedet enää milloinkaan paisu tulvaksi hukuttamaan koko maailmaa ja kaikkia maan päällä eläviä olentoja. Aina kun Jumala kokoaa pilviä maan päälle ja kun kaari näkyy pilvissä, niin hän muistaa tekemänsä liiton. (1. Moos. 9:8–17.)